Jeg har lige fået et sprit nyt køkken, efter mange års drømmeverden, hvor jeg bare ikke havde økonomien til at købe det. Det betød så også, at jeg virkelig har levet i en drømmeverden, og kikket på rigtig mange køkkener både i butikker og på nettet – der var så meget og mange flotte opstillede køkkener, og kors hvor var der mange fristelser for en som mig der gik med drømmen om et nyt drømmekøkken. Jeg fik lidt penge tilbage i skat, og så slog jeg til – jeg havde fundet en hjemmeside der hed kitchenbutler.dk, og her kunne de både vejlede mig, jeg kunne se deres udstillinger, og jeg kunne få finansieret mit køkken, hvis jeg nu ikke lige havde nok penge til lige netop det jeg ønskede.

Mit drømmekøkken fra Kitchenbutler.dk

Jeg kontaktede dem, og forklarede dem, at jeg havde brug for at få et tilbud på køkken, og råd og vejledning til om mit drømmekøkken også kunne realiseres. De var meget hjælpsomme, og det endte med at jeg fik mit drømmekøkken, som jeg bare nyder hver dag. Det blev selvfølgelig lidt dyrere end jeg lige havde forventet, men jeg fik en fast pris og et godt tilbud, inden de i det hele taget gik i gang, og det gjorde mig tryg. Det jeg lærte af denne proces, det var, at man skal gå efter det man vil have, og det skal nok lykkes at få det hele til at løbe rundt. Spørg og du får hjælp, har jeg altid lært.