Tidligere plejede jeg at parkere omkring Istedgade, jeg kendte området fra mine barndomsår, hvor jeg boede der. Så da jeg kendte området, vidste jeg også hvor man kunne parkere, hvis man var heldig at komme, når folk var på arbejde – men lige så snart at klokken nærmede sig 16 så var det straks meget værre, for så var dem der boede der kommet hjem fra arbejde. Senere kom der så skilte op, så man ikke kunne parkere der mere, og jeg måtte længere ud mod kødbyen for at finde en plads. Så går det med at køre til Centrum af København lidt af fløjten, hvis man skal til at gå, tage bus eller S-tog for at komme til destinationen. Nu gør jeg det, at jeg lige søger på nettet hvor der er parkerings muligheder i København inden jeg kører mod byen.

Ebp.dk Parkeringshuse

Nu har jeg fundet stedet hvor jeg med sikkerhed kan komme til at parkere når jeg skal til centrum af København. Ebp.dk har nemlig 3 parkeringshuse i hjertet af København, et i Borgergade, et i Adelgade og et på Landgreven. Jeg vælger som oftest Borgergade Parkering da det er i det område jeg har mine fleste gøremål når jeg er i København. For mig er det en dejlig lys og moderne parkeringskælder med to udkørsler, så afhængig i hvilken ende jeg har mit gøremål, så parkerer jeg i den ende af parkeringshuset. Jeg ved at min bil står der hvor jeg har parkeret, og at den har stået trygt med videoovervågning.