Nu om dage kan selv studerende glo på nogle afbudsrejser og komme langt væk at holde ferie, uden de skal leve som vagabonder, hvor de skal tage en masse bijobs for at få det hele til at løbe rundt, så de lige kan få det til at fungere som bums i udlandet.
Man kan rent faktisk leve, som direktørerne gjorde det førhen for flere årtier siden, og det siger jo noget om udviklingen, hvor danskerne får flere penge mellem hænderne, og det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at udvikle sig i fremtiden, så studerende måske kan feriere, som direktører gør det nu om dage.
Men det betyder så også, at der er mange specielt unge mennesker, der tager det for givet, at man kan holde en ferie på den måde.
De tænker ikke over, hvor deres generationer før dem har kæmpet for, at de overhovedet kunne få lov til at holde ferie, og nu forventer de så også, at det mere eller mindre skal være en luksusferie, som de skal på hver gang.

Nyd den gode ferie, som den kommer til dig

Men er sådan ferie bedre end andre?
Det kommer jo an på, hvordan man sætter standarden, for der er nogle, hvor det handler om, hvor langt væk og hvor længe, man kan tage på ferie, og hvor mange penge man så fik brugt imens – uden man får det til at ligne, det var et problem.
Men hvad med en campingferie på Skagen Sydstrand Camping?
Den kan bestemt være lige så god, og dine forældre har måske været sådan et sted, men så tænker du, at det er kikset.
Men det handler jo om, hvad man selv gør det til, for hvis man tager afsted sådan et sted hen som en vennegruppe, så bliver det jo en hip tur, hvor man er på ferie på den måde, som unge er det, og det kan lidt minde om at være på festival!
Og så ender man med at spare penge, end hvis man skulle på en dyr ferie til udlandet, hvorfor man kan spare penge op til en campingferie snart igen.