Få fat i den rette krystal

Er du hooked på krystaller og leder efter lige netop din energikrystal? Der findes utallige typer krystaller, og deres energier er meget forskellige, så det er ikke alle, der vil være dit match i alle situationer. Måske du mangler balance i livet? Skal du bruge energi til at komme op af et mørkt hul, eller mangler du en krystal, der får dig i det bedste gear fra morgenstunden af? Anna Nordica har et stort udvalg af ægte krystaller – og de har helt sikkert også den kombination, der kan give dig god energi.

Turmalin – din støtteenergi

Der findes mange krystaltyper, men jeg vil nu gennemgå en, som Anna Nordica fremhæver på deres hjemmeside, nemlig Turmalin. Den fås i forskellige farver – blå, turkis, pink mm. – men den du kan få hos Anna Nordicas er sort. Turmalins betydning er speciel, og den er gavnlig for dig, der er inde i en stresset periode. Turmalin kan hjælpe dig med at komme af med dine negative energier, men den er meget intens, så du skal være varsom med din brug af den.

Bliv guidet og vejledt

Krystaluniverset kan være svært selv at finde rundt i, men inde på Anna Nordica har de en udførlig beskrivelse af hver enkelt krystal, som du kan bruge til din energibeskyttelse. De fortæller både om, hvordan du kan bruge krystallerne, og hvordan du bedst kan udnytte krystalenergien. De siger selv, at du endelig skal skrive, hvis du har brug for at få svar på nogle spørgsmål. Vær åben for den gode energi og vejledning.