Billigtoner.dk

Billigtoner.dk har siden 2010 bestræbt sig på at give forbrugerne et billigere alternativ til de dyrere printertoner på markedet – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det hele startede, da Peter Munck oprettede virksomheden i en kælder, men siden da er virksomheden kun vokset. Virksomheden har et stigende antal tilfredse kunder, der benytter sig at en fordelskundeordning med faste rabatter og en returboks for brugte printertonere på arbejdspladserne, da billigtoner.dk går meget op i også at være bæredygtige og skaffe affald ordentligt af vejen.

Som en del af det at sikre kunderne det bedste produkt på markedet, er det vigtigt for billigtoner.dk at produkterne laves under også menneskelige bæredygtige vilkår, hvilket vil sige, at Peter Munck har været i Kina hos sin hovedleverandør for at sikre, at ordentlige arbejdsvilkår for medarbejderne var til stede og blev overholdt.

Printertonere

Billigtoner har et stort udvalg af printertonere til Brotherprintere, deriblandt brother dcp-l8400. Her kan du også se tips og tricks til at bruge denne printer og løsninger på almindelige problemer med den. Er der noget, du føler, de mangler, kan du holde øje med hjemmesiden, da de jævnligt lancerer bye produkter. Billigtoner.dk har 100% tilfredshedsgaranti, hvilket vil sige, at hvis du modtager et kompatibelt produkt, du ikke er tilfreds med, ombytter eller refunderer de det uden yderligere omkostninger for dig. Og har du spørgsmål eller kommentarer sidder kundeservice klar man-fre. 9-16 på tlf. 70 27 66 66 og og du er altid velkommen til at skrive på info@billigtoner.dk. Og bestiller du inden kl. 17 på hverdage, sender de bestillingen samme dag.