Hvor er det bare dejligt at man kan få alverdens gode ting og sager, og især gode kaffe og hvad der tilhører. Nu kan jeg godt lide af og til at få tilført min kaffe lidt ekstra god smag, og ved et tilfælde fandt jeg ud af at man kunne hælde sirup i sin kaffe med forskellige smagsvarianter – jeg har tidligere fået kaffe der smagte af et eller andet som jeg ikke vidste hvad var – men så en dag så jeg at der blev hældt noget sirup i min kaffe, og så spurgte jeg ind til hvor man kunne købe det henne. Jeg fik at vide at hvis jeg gik ind på hjemmesiden kaffeexpressen.dk, så ville jeg kunne se hvor mange forskellige slags sirup jeg kunne få til min kaffe. Selvfølgelig gjorde jeg det, og selvom man ikke lige kan kalde mig en kaffe entusiast så kan jeg godt lide en god kop kaffe.

Espresso med Sirup i mange afskygninger

Det er nok den bedste side jeg fandt, den der kaffeexpressen.dk, hvor jeg dels kunne købe denne dejlige sirup, men ren faktisk også kunne købe min gode espresso kaffe, så jeg kunne altså få det hele hos Kaffeexpressen, og få det leveret på én gang. Det er virkelig nemt at bestille både kaffe og sirup på deres hjemmeside, den er hurtig og nem at overskue. Så når jeg bestiller om aftenen, så har jeg det stort set næste dag, eller dagen efter igen. Det betyder meget for mig, at leveringstiden er kort.