Nordic Palletwash er et bæredygtigt industri vaskeri, der tilbyder professionel industrivask af plast. De tilbyder vaskeløsninger af plast, der er værdiskabende og individuelt tilpasset deres kunder. Firmaets miljøvenlige løsning går egentligt ud på, at en palle i slidstærkt genbrugsplast har et CO2 udslip på 61% mindre end en modsvarende træpalle. Plast har en lang levetid og kan vaskes, hvilket reducerer hvor meget plast, der spildes.

De fokuserer rigtig meget på bæredygtighed og klimaløsninger, samt unødig forbrug af plastik og et øget genbrug. Faktisk har en plastpalle en levetid på op til 15 år og kan anvendes mere end 100 gange, hvorimod en træpalle kun har en levetid på 2-3 år.

Nordic Palletwash fokuserer på cirkulære løsninger, der øger genbrug og genanvendelse samt mindsker unødvendigt forbrug af plastik. Derfor starter Nordic Palletwash med at afhente beskidte plastpaller, bakker og kasser hos kunden. De vasker mange forskellige former for plast blandet andet de, der blev nævnt før. Deres industrielle vaskemaskiner en høj standard, der sikrer en effektiv vask et højt hygiejne niveau. Derefter tilbydes der 100% kundetilpasset pakning, der optimeres efter kundens daglige drift. Til sidst leverer Nordic Palletwash plastpaller, bakker og kasser til kunden, som er pakket og folieret efter kundens ønsker.nordicpalletwash.dk vil gerne nå ud til en målgruppe, der består af blandt andet detailhandlen, distribution, fødevare, landbruget og luftindustrien som potentielle kunder. Det er kunder, som især detailhandlen Nordic Palletwash gerne vil nå ud til, da det er firmaer, virksomheder og selvskaber, man ved, bruger mange af både paller, bakker og kasser dagligt.