Lædertøj er en mode som flere gør sig bekendt med – måske tænker de lige som mig, det er tøj der varer i meget lang tid. For mig, betyder kvaliteten en stor del – for der findes virkelig mange forskellige former for lædertøj – noget er stift og tungt, og andet er så til gengæld meget blødt og let.
Jeg selv køber mit lædertøj hos vspatelier.com her er der nemlig både mode og eksklusiv blød og let lædertøj. Nu er mode jo svær at beskrive, men for mig er mode det tøj, som dels jeg godt kan lide, men også det tøj, som modeskaberne lige har sat i deres kollektioner. Nogen gange kan man også være så heldig at få en af de enkelte modeller som ikke er kommet i produktion men som har været en del af forårs, sommer, efterårs eller vinter kollektionen – og så er man heldig at være den eneste der har dette stykke tøj.

Nu om stunder kan man både få sit lædertøj i de gængse farver sort og brun – men der er også kommet rigtig mange andre smarte farver med i moden, og især den beige og orange farve er lige min smag – og derfor hænger der også en af vspatelier’s orange læder jakker hjemme i mit skab. Nogen gange kan jeg også se at folk vender sig om på gaden og kigger efter mig, og jeg tænker ikke det er mig som sådan de kigger efter, men nok mere min smarte læder jakke. Det skal man jo så lige vænne sig til.
Jeg er også en af de personer der køber det meste af mine ting på nettet, og det er jeg rigtig glad for, for ellers havde jeg aldrig landet på vspatelier.com hjemmesiden, og selvom jeg allerede har dejligt lædertøj, besøger jeg tit hjemmesiden for at se om der er kommet noget nyt jeg godt kunne forelske mig i.
For mig er det sådan, at læderjakker og læderfrakker går til næsten alt slags tøj, det er elegant uden at være for meget, og så kan det meste læder overtøj jo også klare en lille regnskylle.