Et er sikkert og vis, tænderne holder ikke deres fine stand indtil vi dør – når vi bliver ældre, så bliver vores tænder også mere skrøbelige, og nogen gange skal vi have fjernet en tand eller flere – og det er så her man begynder at overveje, stifttænder, broer, tand implater, halv- eller hel tandprotese også kaldet gebis. For mig er tandprotese gebis det samme, der kommer kunstige tænder ind i min mund, så jeg igen kan smile med et flot tandsæt. Jeg tænker jo, at de fleste mennesker, også rådgivet af deres tandlæger, til at passe på deres tænder så længe det er muligt, og først gå over til tandproteser eller gebis, når der ikke er andre muligheder. Sådan har jeg det jo også selv, men den dag mine tænder ikke længere er pæne hvide, og jeg ikke længere kan tygge min mad, så er jeg den første til at få et gebis.

Det er vigtigt for mig, at mine tænder ser pæne ud, og det er også vigtigt for mig at min mands tænder ser pæne ud – det gør et eller andet ved ens velvære, når man kigger sig selv i spejlet, og man kan smile og sige til sig selv, hvor er dine tænder fine. Jeg har da også engang droppet en mand, fordi hans tænder var både gule og nogle rådne, det ser nu bare ikke godt ud, og giver bestemt ikke mig lyst til at kysse en med sådanne tænder, så hellere et gebis.
Deraf kan jeg så konkludere, at jeg nok er lidt mere forfængelig end andre, men ud over det synsmæssige, så har vores tænder jo en vigtig funktion, og det er at tygge vores mad ordentligt, så vi også kan få fordøjet og udvundet de vitaminer og mineraler der er i maden, og ikke blive syge. Det synlige kan de fleste nok forstå, men jeg tænker ikke der er så mange der ved at det med at få tygget sin mad ordentligt er så vigtigt, men det er det, og derfor er det også vigtigt at få tandprotese eller gebis, hvis tænderne ikke længere er i stand til det.