Da jeg bor i lejlighed og ikke har min egen lejlighed, er det nu rart at jeg i det mindste har min egen terrasse, hvor jeg kan gå ud og sidde, hvis solen skinner og det er godt vejr. Her i Esbjerg skinner solen ofte, og der er rig mulighed for at sidde ude på terrassen med en god bog og slappe af, men jeg må nok bare se i øjnene, at det er svært at læse, når solen skinner lige ind i mine øjne. Derfor har jeg overtalt min far, til at købe nogle markiser til lejligheden, så jeg kan sidde udenfor i solen, uden at skulle anstrenge mig, for at læse til eksamen.

Gardiner i flotte farver

Min eksamensperiode er utrolig lang, og jeg havde derfor mulighed for, at tage med min far til markiser i esbjerg, hvor vi skulle købe nogle markiser til min lejlighed. Det var lidt sværere end jeg havde regnet med. Vi skulle nemlig både bruge mål på, hvor lang markiser skulle være og derefter skulle jeg jo også lige beslutte mig for, hvilke farver den skulle være i. Der var rigtig mange fine farver, men det endte med, at jeg købte den i mørkeblå.