Er du en foodie?

Findes der noget mere lækkert end mad? Nej, vel? Nogle er mest til forret, andre til hovedret eller dessert – men vigtigst er alt er, at retten er fyldt med smag og nuancerede oplevelser. På det sidste har jeg eksperimenteret meget med olivenolie, hvor jeg tidligere har brugt det mest i dressinger, men efter jeg har besøgt Olivenshoppen, har jeg virkelig fået øjnene op for olivenoliens spændevidde!

Olivenolie – mere end bare til dressing

En olivenolie er ikke bare en olivenolie. Olivenolie fås i mange varianter og kan bruges til flere formål udover madlavning. Du kan bl.a. bruge olivenolie, når du skal pleje din hud. Du kan også få håndlavet sæbe med olivenolie, som ligeledes er god for din håndpleje. Det er helt klar værd at prøve, hvis du spørger mig! Til madlavningen kan du også eksperimentere med olivenolie med forskellige krydderier, så du får tilsat det ekstra spice. Inde på Olivenshoppen har de et stort udvalg, hvor du kan få inspiration til, hvordan du kan bruge olivenolie.

Få overblik over olivenolieuniverset hos Olivenshoppen

Hos Olivenshoppen har de et stort udvalg af alle former for olivenolie – alt fra økologisk koldpresset spansk ekstra jomfruolivenolie til økologiske rå mandler og delikatesser med trøffel. De har en smarte funktion, hvor de har samlet deres tilbud på olivenolie og andre delikatesser, så du nemt kan finde frem til månedens tilbud. Deres varer er direkte importeret fra Spanien, så der ikke er nogle dyre mellemled. Du får hurtig levering og personlig kundeservice med i prisen.