Jeg mangler den perfekte vin

Sommeren er ved at være slut, og alt den søde vin begynder at ryge ind i skabet igen. Men sød vin er noget jeg virkelig har haft meget af på lager denne sommer. Min kæreste elsker sød vin, og gerne med frugtige toner. Vi har derfor købt en masse hjem, som har været på køl når vi fik gæster, eller hvis vi blot ville nyde en hyggelig aften sammen. Der har også været købt vin ind til maden, som ofte har været kommet fra grillen. Ungerne elsker nemlig at grille, og det gør faren jo også.

Men nu står jeg overfor at skulle afholde en større fest for mine bedste venner. Her skal jeg bruge den helt perfekte vin til anledningen, og her skal der være tale om en vin der passer til mange forskellige smage. Vi skal nemlig holde en spilleaften hvor der bliver serveret tapas. Tapas i form af forskellige oste, pølser og meget meget mere. Derfor skal vinen også kunne matche de mange forskellige smage, uden at den overdøver madens smage. Så jeg er gået på jagt, men hold nu op der er mange valgmuligheder. Jeg har søgt online i flere dage, indtil jeg faldt over mevino.dk som havde nogle lækre vine i højeste kvalitet. Men også til en pris hvor de fleste kan være med. Deres hjemmeside var nem at overskue, og jeg fandt hurtigt lige den vin jeg skulle bruge. Jeg glæder mig meget til at servere den for mine gæster.